Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Amar, the lighthunter


Erkel Színház

2018. október 13. 15:00

Fantaszikus, 3 dimenziós látványshow Magyarországon először. A Britain’s got Talent és az America’s got Talent díjazott A Freelusion bemutatja: Amar, the lighthunter Virtuális táncjáték darabját Lépj át egy mágikus dimenzióba és légy részese egy fantasztikus kalandnak! A jegyekre augusztus 30-ig 20%-os early bird kedvezmény vonatkozik.

Amar, the lighthunter bemutató Magyarországon először az Erkel Színházban.

Biztosan ismerik a klasszikus hősmese bevett fordulatait, de arra is esküdni mernék, hogy nem volt még részük egy ilyen paradés, vizuális élményözönben.

Az Amar a világhírű Freelusion csapatának legújabb, egészestés, Broadway stílusú showja. Ez az egyedülálló színházi előadás ötvözi a 3 dimenziós vetítés technikai elemeit tehetséges művészekkel, táncosokkal és akrobatákkal.

Amar egy kedves, mindig segítőkész, de néha kétbalkezes főhős, aki cirkuszban dolgozik. Amar egyszerre szeretné elnyerni a cirkuszigazgató és a cirkuszi primadonna elismerő figyelmét, de sajnos ez a vágya viszonzatlan marad.

Egyik nap, mikor Amar lázas keresésben van a színfalak mögött, egyszer csak egy hatalmas dobozban találja magát és ismeretlen mesevilág tárul elé amivel kezdetét veszi a nagy kaland.

Ez a fantasztikus, virtuális és egyben élő előadás merőben változtatja meg hogyan tekintsünk a táncra. A társulat már több, mint 40 országban bizonyított. Számos nemzetközi elismerés és díj nyertese, óriási sikereket ért el többek között az America’s Got Talent illetve a Britain’s Got Talent tehetségkutatókban. A külföldi sikerek után a Freelusion itthon is új fejezetet nyit a showbusinessben.

VIP:

VIP páholy extra 500.000/6 főben 4 db Meet & Greet jegy van
VIP páholy 250.000/6 főben 2 db Meet & Greet jegy van

A jegyekre augusztus 30-ig 20%-os early bird kedvezmény vonatkozik.

Minden jegyhez váltható Meet &Greet jegy, melyet a kosár felületen a lenyíló mezőben tud kiválasztani.

Meet & Greet jegyek:

Magyarországon először nyerj betekintést az izgalmas 3D-s vetítés világába!

Soha nem látott virtuális, high-tech díszletben készítünk rólad videót és fotót. Légy te is részese ennek a fantasztikus történetnek és ismerkedj meg a világhírű Freelusion csapatával. A backstageben ajándékcsomaggal is kedveskedünk, hogy még teljesebb legyen az élmény. Ezen felül meghívást nyersz a 2018.október 14-i, esti Amar After Partira is, ahol a kulisszák mögé pillanthatsz, DjZeke, street foodbar, 3D vetítésés és egyéb meglepetések várnak.

Az 1520 Ft-os jegyek korlátozott látású helyek.